Hírek, beszámolók, események

2020. június 26-án tartottuk óvodánkban az évzárót és a ballagást. Fájó szívvel, de elbúcsúztunk nagycsoportosainktól, Dorkától, Leventétől és Benedektől, akik szeptembertől már az iskolapadban bizonyíthatnak. Nagyon boldog és sikeres iskolás éveket kívánunk nekik!

A Komlóskára érkezőket balkézről padok, jobbról pedig "focipálya" fogadja, ennek a területnek a neve Malomkert. Komlóska bevezető szakaszának virágosítása 2020 júniusában zajlott, amikor egy kisebb és egy nagyobb sziklakertet is készítettünk a virágágyások mellett. Jó kis kihívás volt két esős időszak között rést találni az ültetéshez. Bízunk...

2020. március 08-án, vasárnap került Komlóskán megrendezésre a Nőnap. Elsőként Matisz Zsolt és Gergely Tibor képviselő urak köszöntötték a jelenlévő Hölgyeket. Ezt követően Kócsi Imre előadóművész humoros előadását hallgathattuk meg, mellyel nagy sikert aratott. Majd süteménnyel vendégelték meg a jelenlévőket, és minden Hölgyet egy-egy gyönyörű...

Február 22-én, szombaton tartottuk Komlóskán télűző, farsangi bálunkat. Az este fergeteges hangulatban telt el. Mindenki nagyon jól érezte magát, kezdve a kicsiktől egészen az idősebb korosztályig. Fantasztikus műsorok, jelmezes felvonulás, szendvicsek, farsangi fánk, tombola, végül hajnalig tartó mulatság tette feledhetetlenné az estét.

2019. november 29-én tartotta Komlóska Község Önkormányzata az Idősek napi rendezvényét, amely vidám, örömteli hangulatban telt.