Itt a farsang, áll a bál...

2020.02.22

Február 22-én, szombaton tartottuk Komlóskán télűző, farsangi bálunkat. Az este fergeteges hangulatban telt el. Mindenki nagyon jól érezte magát, kezdve a kicsiktől egészen az idősebb korosztályig. Fantasztikus műsorok, jelmezes felvonulás, szendvicsek, farsangi fánk, tombola, végül hajnalig tartó mulatság tette feledhetetlenné az estét.

Elsőként óvodásaink mutatták be a Hupikék törpikék című zenés műsorukat, majd a jelmezes felvonulások következtek.

Az est folytatásaként a komlóskai fiatalok adták elő szenzációs műsorukat. Elsőként egy részletet láthattunk a Jelenetek egy házasságból című színdarabból Matiszné Hoffer Alexandra és Golenya Valentin előadásában.

Ezt követően sZEMPÖL Bélavagyok című számát hallhattuk.

Ezt követően a 3 fergeteges előadás következett: "Kábítószer vásárlás falun", "Gasztronómus a disznóvágáson" és "Táplálkozási tanácsadás falun" Ferenc Kristóf, Kovács Zoltán, Matisz Viktor, Fedor Gábor, Golenya Valentin, Szűcs Laura előadásában. Majd arra is választ kaptunk, hogy milyen is a szegény munkanélküliek élete. Akik ezt megválaszolták nekünk: Fedor Gábor, Matisz Viktor és Perhács Ákos.  

A fiatalok mindent elsöprő produkciójukat a Z'zi Labor és a Veresegyházi asszonykórus slágerével, a Honky Tonk Womannel zárták, aminek akkora sikere volt, hogy vissza is tapsolták őket. Köszönjük nekik, hogy időt nem sajnálva készültek erre a napra, hogy feledhetetlenné tegyék a bálon résztvevők estéjét. Úgy érezzük, sikerült nekik!

A mulatság megkezdése előtt Haluska Szilvia polgármester asszony a résztvevő gyermekeknek ajándékkal kedveskedett a szép farsangi jelmezekért cserébe. Majd kezdetét vette a tombolasorsolás. Ezúton is köszönjük minden kedves támogatónak, adományozónak a rengeteg felajánlást, és támogatói összegeket, amelyet óvodánk és iskolánk támogatására fordítunk.

A tombolasorsolást pedig hajnalig tartó mulatozás követte.