Tisztségviselők

Komlóska polgármestereként a faluban élő emberek életkörülményeinek javítása és a település fejlesztése iránt vagyok elkötelezve.

Nyitottak vagyunk a gazdaság szereplőit, magánembereket befogadni közösségünkbe, ha találkoznak céljaink és nyer-nyer helyzet teremtődik.

Célom a falu megújítása oly módon, hogy fiatal aktív korú családok minél nagyobb számban találjanak otthonra nálunk, illetve bármilyen korcsoportba tartozó emberek, akik számára fontos a nyugalom és a minőségi természeti környezet.

Komlóska a Zempléni Tájvédelmi körzetben található zsákfalu, ami a forgalomtól mentességet jelent, de semmiképpen nem elszigeteltséget. Aktív társadalmi életet él a falu ünnepek, helyi szokások megünneplésével és görögkatolikus hitének aktív gyakorlása által.

A faluban közös hivatali kirendeltség, óvoda, általános iskola, közétkeztetést biztosító konyha, művelődési ház, templom és erdei hangulatú rendezvényközpont, a Ruszin park található.

Már működő őstermelők és szállásadók biztosítanak turisztikai szolgáltatást Komlóskán. További cél, hogy a turisztikai szolgáltatók és őstermelők minél nagyobb számban és magasabb minőségben tudjanak működni a Zemplén és településünk értékeit kihasználva és öregbítve azokat.

Szeretettel várjuk Komlóskán!

Haluska Szilvia
Komlóska község polgármestere


Bodrogolaszi Közös Önkormányzati Hivatal Komlóskai Kirendeltség köztisztviselői

Haluska Szabina - igazgatási ügyintéző

iktatás, adó, igazgatási és szociális ügyek

Tel.: + 47 338 127

e-mail: adocsoport@komloska.hu

Czemiczki-Paulik Anna - pénzügyi ügyintéző

Komlóska Község Önkormányzat, Komlóskai Ruszin Nemzetiségi Óvoda és Konyha, Komlóskai Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat intézmények gazdálkodásával kapcsolatos feladat- és hatáskörök, önkormányzat és intézményei házipénztárának vezetése, humánpolitikai ügyintéző

Tel: + 47 338 127

e-mail: penzugy@komloska.hu


Polgármester:

Haluska Szilvia

Cím: 3937 Komlóska, Rákóczi Ferenc út 27.

E-mail: komloska@t-online.hu
Telefon: +36 30 973-2003
+36 47 338 127
+36 47 538 013

Jegyző:

Dr. Stumpf Enikő

Képviselő-testület tagjai:

Gergely Tibor - alpolgármester

Golenya Attiláné - képviselő
Gromóczki Zsuzsanna - képviselő 
Matisz Zsolt - képviselő