Tisztségviselők

Komlóska polgármestereként a faluban élő emberek életkörülményeinek javítása és a település fejlesztése iránt vagyok elkötelezve.

Nyitottak vagyunk a gazdaság szereplőit, magánembereket befogadni közösségünkbe, ha találkoznak céljaink és nyer-nyer helyzet teremtődik.

Célom a falu megújítása oly módon, hogy fiatal aktív korú családok minél nagyobb számban találjanak otthonra nálunk, illetve bármilyen korcsoportba tartozó emberek, akik számára fontos a nyugalom és a minőségi természeti környezet.

Komlóska a Zempléni Tájvédelmi körzetben található zsákfalu, ami a forgalomtól mentességet jelent, de semmiképpen nem elszigeteltséget. Aktív társadalmi életet él a falu ünnepek, helyi szokások megünneplésével és görögkatolikus hitének aktív gyakorlása által.

A faluban közös hivatali kirendeltség, óvoda, általános iskola, közétkeztetést biztosító konyha, művelődési ház, templom és erdei hangulatú rendezvényközpont, a Ruszin park található.

Már működő őstermelők és szállásadók biztosítanak turisztikai szolgáltatást Komlóskán. További cél, hogy a turisztikai szolgáltatók és őstermelők minél nagyobb számban és magasabb minőségben tudjanak működni a Zemplén és településünk értékeit kihasználva és öregbítve azokat.

Szeretettel várjuk Komlóskán!

Haluska Szilvia
Komlóska község polgármestere

Polgármester

Haluska Szilvia

Elérhetőségei:
Cím:
3937 Komlóska, Rákóczi Ferenc út 27.
E-mail:
komloska@t-online.hu
Telefon:
+36 47 338 127
+36 47 538 013

Képviselőtestület

Golenya Attiláné
Gromóczki Zsuzsanna
Gergely Tibor
Matisz Zsolt

Jegyző

Dr. Stumpf Enikő

Komlóskai Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat képviselő testületi tagjai

  • Popovics László, elnök (Tel: +36 30 973 2570)
  • Szemán Mihály, elnök-helyettes
  • Szemán Andrásné, képviselő
  • Gergely Tibor, képviselő
  • Panku József, képviselő