Éva Vendégház

Elérhetőségek:

Cím: Komlóska, Subanya köz 1.
Telefonszám: 06 20 588 3713, 06 47 384 199 
Kapcsolattartó: Medzsibriczki Lászlóné Éva
Weboldal:
www.evavendeghazkomloska.hu

Igazi vidéki szállás Komlóskán, az ökofaluban!


Az Éva Vendégházban, melyben két szobában 8 vendégünk talál kényelmes fekvőhelyet. A vendégház csak egyben kiadó, ezzel tudjuk azt a privát teret biztosítani, melyben nem kell idegenekkel osztoznia. Mi sem tartózkodunk a házban, így teljesen zavartalanul érezheti otthon magát a vendégházban.

Vendégházunk mindkét szobájában fatüzeléses kandalló biztosítja a romantikus tűzropogás mellett azt a jó meleget, ami alkalmassá teszi az Éva Vendégházat a téli használatra is.

Fagyasztós hűtőszekrénnyel, palackos gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval, szendvicssütővel, kávéval, teával, fűszerekkel és teljes edényzettel, a gyerekeknek számára etetőszékkel felszerelt konyha biztosítja az étkezési, ételkészítési lehetőséget.

A toalettel közös helyiségben lévő zuhanyzós fürdőszobában hajszárítót, kézmosó folyékony szappant és mindig friss tiszta kéztörlő és fürdő törölközőt biztosítunk vendégeinknek.

Ruháiról a házban szintén megtalálható ruhaszárítóval, vasalóval, vasalódeszkával, mindkét szobában akasztós és polcos szekrényekkel gondoskodhat.

Ha olyannyira el szeretne vonulni a nyüzsgés elől, hogy ki sem akarja tenni a lábát az udvarról, akkor pingpong asztal, darts, tollaslabda, ezen kívül szalonnasütő, bográcsozó, bogrács állvány, kerti hintaágy és filagória szolgálja a kikapcsolódást, a kerti sütéshez-főzéshez pedig természetesen tűzifát is talál.

Ha pedig úgy dönt, hogy szeretné felfedezni Komlóskát és környékét, akkor feltétlenül látogasson el a település kristálytiszta vizű forrásaihoz, a várromhoz, tekintse meg a Görög Katolikus templomot, az alkotóházat, a Ruszin parkot, és felkeresheti a helyi őstermelőket is, akik a legminőségibb alapanyagokból állítanak elő szörpöket, lekvárokat, gyümölcsleveket, szárított gombákat, sajtokat, joghurtokat.

Kastély- és várkalandok, kulturális és szórakoztató programelemek sokasága és természetesen az Éva Vendégház várja Önt a Zemplénben!

A szállásadók

  • Férőhely

8 fő részére

  • Helyiségek

Konyha, étkező, két külön bejárattal nyíló hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba

1. szoba: 5 fő részére
Ebben a szobában található egy kétszemélyes ágy, egy kihúzható kétszemélyes kanapé és egy egyszemélyes ágy.

2. szoba: 4 fő részére
Ebben a szobában található 4 db egyszemélyes ágy, melyek közül kettő össze van tolva.

  • Fürdőszoba

Zuhanyzó, folyékony kézmosó szappan, kéztörlő törölköző, fürdő törölközők

  • Konyha felszereltsége

Fagyasztós hűtőszekrény, palackos gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, szendvicssütő, kávé, tea, fűszerek és teljes edényzet

  • Udvar felszereltsége

Szalonnasütő, bográcsozó, bogrács állvány, kerti hintaágy, filagória

  • Kikapcsolódási lehetőségek

Pingpong asztal, darts, tollaslabda, lengőteke

  • Gyerekbarát szolgáltatások

Etetőszék, homokozó, csúszda


Képek az Éva Vendégházból

1. szoba

2. szoba

Konyha

Külső környezet