Adatvédelem

Tisztelt Látogatónk!

Komlóska Község weboldalának (www.komloska.hu) szerkesztősége a felhasználók személyes adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáró szoló 2011. évi CXII. törvény és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során a Strasbourgban 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvényben, valamint az adatvédelmi biztos által kiadott állásfoglalásokban meghatározottak szerint kezeli, figyelembe véve az Online Privacy Alliance (Hálózati Adatvédelmi Szövetség) ajánlásait is.
Személyes adat az az adat, amely bármely meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható, az adatból levonható az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. Felhasználói személyes adat nem képződhet honlap látogatásával összefüggésben, csak akkor, amikor a felhasználó a szerkesztőséggel történő kapcsolatba lépés céljából bizonyos adatait (név, cím, e-mail cím) megadja. A felhasználó böngészőjén keresztül annak winchesterére kerülhet azonban egy információs file, az úgynevezett "cookie" vagy "süti", ami egyértelműen azonosítja a felhasználót a következő látogatás alkalmával és nyomon követhetővé teszi a böngészését a honlapon, de semmilyen személyes adatot a látogatóról nem tárol. Ezt az információs fájlt a felhasználó a böngészője segítségével bármikor eltávolíthatja.
Amennyiben Ön kérdést kíván feltenni vagy véleményét, észrevételeit szeretné megosztani a szerkesztőséggel, azt a polgármesteri hivatal email címén keresztül teheti meg: komloska@t-online.hu.

komloska.hu
szerkesztősége
2020.02.27