Vendégkönyv

Sebestyén Márta

„A Londoni Royal operában múlt vasárnap ilyen tájba voltam és nem értették ezeket a szavakat, hát ott is csillogtak a szemek, de összehasonlíthatatlan érzés például Komlóskaiaknak énekelni azt, hogy ”Adjon Isten jót a Magyar hazának, a többi is kérjen, ha tud magának.”

Kedves komlóskaiak!
Valóságos honvágyat érzek a gyönyörű táj útán, anyukám nem győzte hallgatni a beszámolómat, csodálta a könyveimet is, a csokorra meg gyűltek a méhek a balkonon... Szeretettel gondolok mindannyiukra (ahol az áldott nyugalom és harapnivaló friss levegő...) Üdvözlettel: Márti

Képek - LINK | Videók - LINK

Dr. Ódor Ferenc

„aztán mikor eljöttem ide, az egy csoda volt, egy öröm volt”

„Ettől a templomtól teljesen elcsodálkoztam. Gyönyörű szép, teljesen olyan volt, hogy ezt sok embernek kéne látni. Aztán, amikor jöttek barátaim, televíziós ismerőseim, azokat is elhoztam ide, hogy jöjjenek, nézzék meg, csodálják meg ezt a szépséget.”

„Volt a kormány közigazgatási államtitkárainak egy összejövetele, és az óta is, akikkel úgy találkozunk, meg-megemlítik, hogy milyen jó volt, amikor eljöttek ide. Nem értették azt, hogy egy ekkora faluban hogy van iskola, és óvoda, meg egyáltalán, hogyan lehet ezt csinálni.”

Képek - LINK

Kocsis Fülöp

„Komlóska él, Komlóska fejlődik, Komlóska épülni, szépülni akar. Így volt ez régen is, nem csak ma.”

Képek - LINK

V. Németh Zsolt

„Most én úgy érzem, hogy a Komlóskaiak a „de” helyett azt mondják, hogy „is”, mert miközben nem veszik le a tekintetüket az égről, aközben nem emelik el kezüket a munkától sem.”

„Nem azt teszik, mint az egyszeri ember, akit mikor elért az árvíz, akkor Istenben bízva elküldte az első mentőcsónakot, aztán a másodikat is, meg a harmadikat is, azt mondva, hogy őt az Isten majd megmenti. Aztán amikor elveszett mindene, családja, jószága és ő maga is belepusztult, akkor a másvilágon a szemére hányta ezt a Jóistennek, aki meg azt mondta, hogy hát, de én küldtem neked három mentőcsónakot is. Nos, a Komlóskaiak nemhogy felismerték a mentőcsónakokat, amit az Úr küldött, hanem az ő segedelmével maguk ácsolták azt. Maguk ácsolták azt, mikor jöttek a viharok, jött az árvíz, ami el akart pusztítani mindent, amit generációk alatt létrehoztak. Mikor el akarta vinni az óvodát, el akarta vinni az iskolát, meg akarta fosztani Önöket a postától és minden olyan szolgáltatástól, amely a faluhoz tartozott. Nemhogy megmaradt, megtartották azt, amit generációk alatt létrehoztak, hanem gyarapították is azokat.”

Képek - LINK | Videó - LINK

Dr. Keresztes Szilárd

„Ha Komlóskát felülről néznénk, akkor azt látnánk, hogy ez egy szép kert, itt fák vannak, erdős hegyek kerítik körbe, belül pedig sok szép virág. Itt még nem pusztították ki mindet.”

Képek - LINK | Videó - LINK

Dr. Hörcsik Richárd

„Jó Komlóskára jönni, mert Komlóskának titka van.”

„...ennek a közösségnek a története, Komlóskának a titka az, hogy az itt élők ragaszkodnak a teremtő Istenhez...”

Képek - LINK | Videó - LINK

Dr. Kovács János

„A hegyi ember nem csak Istenre van utalva, hanem a másik emberre is rá van utalva. Én valahol ebben látom Komlóska üzenetét, a komlóskai ember üzenetét és a komlóskai ember sorsát.”

Képek - LINK | Videó - LINK

Dr. Kövér László

„A komlóskai bögréből esik legjobban a tea.”

Halász János

„Kedves Laci! Engedd meg, hogy ezúton is megköszönjem a pazar komlóskai vendéglátást. Lenyűgöző a görög katolikus templom és a közösség, amely megtölti. Élmény volt Veletek lenni. Még egyszer köszönjük! Remélem, mielőbb újra találkozunk.”

Képek - LINK | Videó - LINK

Tolcsvay László

„Még egyszer nagyon köszönöm a meghívást, csodálatos szép érzésekkel jöttünk haza, és a mai napig feltölt minket. Remélem mi is nyomot hagytunk a Komlóskaiak szívében.”

Képek - LINK

Sáfár Mónika, Monoki Attila, Nagy László Adrián

„Kedves László! Szeretnénk megköszönni a felejthetetlen napot, amit Nálatok tölthettünk. Az ajándékokat, a kedvességet, az igazi vendégszeretet. (Reméljük mi is tudtunk adni valami felemelőt. ) Visszük a hírét ennek a fantasztikus közösségnek, ami aztán tényleg példaértékű minden tekintetben! Jó egészséget, további sikereket kívánunk Neked és Szereteidnek, az egész Közösségnek. Szeretettel: Mónika, Attila, Adrián”

Képek - LINK