Kulcsosházak Komlóskán

Babó Vendégház

Cím: Komlóska, Rákóczi u. 29.
Telefon: +36 47 338 155

8 személyre kialakított, 2 szobás kulcsos ház. Felszerelt konyhával, fürdőszoba zuhanyzókabinnal,nappalival ellátott. Télen fa-fűtés. Bográcsozási, szalonnasütési és parkolási lehetőség az udvarban megoldható.

Szállásdíj: 3000 Ft/fő/éjszaka.

Éva Vendégház

Cím: Komlóska, Subanya köz 1.
Telefon: +36 47 384 199 | +36 20 588 3713
Web: eva-vendeghaz.uw.hu

2x4 ágyas kulcsos ház, mely kétszobás kandalló fűtéses, konyhából, étkezőből és fürdőszobából áll. A kényelmet a TV egészíti ki. Főzés teljesen felszerelt konyhában, bográcsozási, szalonnasütési és parkolási lehetőség az udvarban, étkezés a faluban megoldható. A környező településeken számos kulturális és szórakozási lehetőség közül választhatnak. Igény szerint Tolcsván pincelátogatás borkóstolással. A Zemplén szívében Komlóskán, egész évben várjuk a pihenni és szórakozni vágyókat!

Árak: 2400 Ft/fő/éj
Fűtési szezonban: 2600 Ft/fő/éj
Gyerekeknek 50% kedvezmény.

Kispatak Vendégház

Kényelméről a csendes környezet és az összkomfortos berendezés gondoskodik télen-nyáron. 8 ágyas kulcsos ház, mely két szobából, amerikai stílusú konyhából, ebédlőből, külön fürdőszobából és külön mellékhelységből áll. Télen is fűthető. Főzési lehetőség felszerelt konyhában megoldható. A kényelmet TV egészíti ki. Bográcsozási, szalonnasütési és parkolási lehetőség az udvarban megoldható. (Bográcsot, grillsütőt biztosítunk!)

Szállásdíj: 3000 Ft/fő/éjszaka.
Gyerekeknek 50% kedvezmény.

Veronika Vendégház

Cím: Komlóska, Ságvári u. 4.
Telefon: +36 47 338 165 este

Külön bejáratú 2 új férőhellyel bővített lakrészben új fürdőszoba, konyha várja a vendégeinket, valamint a további 4 személy kényelmére kialakított épületrészben a szobán kívül található konyha, nappali Tv-vel, valamint fürdőszoba. Pótágy igény szerint elhelyezhető. Étkezés igényelhető.

Szállásdíj: 3000 Ft/fő/éjszaka.
Gyerekeknek 50% kedvezmény.